Författare

Toni Brandt

Toni Brandt är en mångsidig person som föddes på Kökar och växte upp på olika platser på Åland, inklusive Brändö och Saltvik. Efter studenten från Ålands lyceum, tog hans liv en krokig väg genom olika utbildningar och jobb, innan han slutligen fann sitt kall inom datorer och IT, även om hans många andra intressen kvarstår.

Efter att ha bott flera år i både Finland och Sverige, valde han att återvända till Åland för att hitta lugn och ro. Han bor nu i Kulla, Finström, med sin sambo Inga, två söner och två katter. Toni jobbar som systemutvecklare på Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag. Han, som ”aldrig” skulle jobba på ett försäkringsbolag, har snart jobbat i tio år inom branschen.

På fritiden ägnar sig Toni åt sina passioner som inkluderar spelutveckling och skrivande. Han har ett mycket stort språkintresse och författardrömmen har följt honom genom livet. Han har även vuxit upp med ett stort intresse för bilar och bildesign. Faktum är att Toni är intresserad och nyfiken på det mesta som kan berika såväl intellekt som själ, från politik, vetenskap och ny teknik till design och musik.

Bredden av intressen, kombinerad med Tonis livserfarenhet, återspeglas i hans skrivande.